UPDATE: 'Eerste bod op sterkhouder, gaat Genk overstag?'

UPDATE: 'Eerste bod op sterkhouder, gaat Genk overstag?'
16 Juli 2017 17:53
© PhotoNews

KRC Genk maakte zich na het seizoen sterk dat het al zijn sterkhouders aan boord ging houden. Ondertussen moest het wel afscheid nemen van Timothy Castagne, maar daar willen de Limburgers het ook bij houden. Al heerst er heel wat interesse in bepaalde spelers.

De afgelopen dagen waren er bijvoorbeeld steeds hardnekkigere geruchten dat Sampdoria wil doorduwen voor Colley. Wij contacteerden het management van de Gambiaanse centrale verdediger.

"Omar kende een geweldig seizoen en er is veel interesse in hem. Sampdoria? Uit respect voor Genk en de speler kunnen we daar niet dieper op ingaan", zegt Haris Skenderovic, de makelaar van de speler, aan onze redactie.

UPDATE: 16/07
De interesse van Sampdoria blijkt dan toch bijzonder concreet. Zo meldt de Italiaanse transfergoeroe Gianluca Di Marzio dat Samp een eerste concreet bod heeft gedaan. Hoeveel dit bedraagt is voorlopig niet geweten, maar om Genk te overtuigen zullen ongetwijfeld de nodige miljoenen op tafel gelegd moeten worden.
  Met €0.10 op je Unibet-account kan je álle wedstrijden van de Jupiler Pro League LIVE en LEGAAL kijken!

Gerucht Dit bericht is gebaseerd op bronnen waarvan niet kan worden bepaald of ze betrouwbaar zijn.
VoetbalNieuws.be wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en bediscussieer het bericht met plezier, maar neem het nieuws wel met een korreltje zout.

Meer foto's