Raman grootste slachtoffer trainerswissel Standard?

Raman grootste slachtoffer trainerswissel Standard?
16 Juli 2017 17:38
© PhotoNews

Standard hoopt op een ommekeer na een dramatisch seizoen en stelde daarom wederom een nieuwe coach aan. Zo is het dit keer Ricardo Sa Pinto die moet proberen de Rouches naar nieuwe successen te leiden. Al heeft dat voor een aantal spelers nare gevolgen.

Net zoals zijn voorgangers kreeg Sa Pinto een bijzonder ruime kern ter beschikking en dus mogen er in de komende weken nog een aantal uitgaande transfers verwacht worden. Mogelijk zit ook Benito Raman daarbij. De aanvaller begon nochtans veelbelovend aan de voorbereiding, maar is inmiddels wat weggezakt in de pikorde.

Zondag tijdens de oefenwedstrijd tegen RC Lens moest hij zelfs in de tribune plaatsnemen. En volgens Stephane Lecaillon van L'Avenir is Sa Pinto totaal geen fan van de aanvaller. Raman liet onlangs verstaan dat hij liefst gewoon blijft, maar wel bereid is om te luisteren naar voorstellen van andere ploegen.
  Met €0.10 op je Unibet-account kan je álle wedstrijden van de Jupiler Pro League LIVE en LEGAAL kijken!

Gerucht Dit bericht is gebaseerd op bronnen waarvan niet kan worden bepaald of ze betrouwbaar zijn.
VoetbalNieuws.be wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en bediscussieer het bericht met plezier, maar neem het nieuws wel met een korreltje zout.

Meer foto's