'Herboren' Kums slaat Italianen met verstomming

'Herboren' Kums slaat Italianen met verstomming
16 Juli 2017 16:53
© PhotoNews

RSC Anderlecht liet zaterdag een sterke indruk achter in de met 0-2 gewonnen oefenwedstrijd tegen Lierse SK. Een aantal spelers wisten zich ook in de kijker te spelen in deze partij. Gelegenheids-linksback Adrien Trebel bijvoorbeeld, maar ook Sven Kums tekende voor een sterke prestatie.

De voormalige Gouden Schoen mocht in de basis starten en verdeelde het spel van op het middenveld. Bovendien was hij degene die voor de openingstreffer. Kums lijkt dus helemaal klaar voor de seizoensstart van komend weekend en daarmee doet hij in Italië toch wat wenkbrauwen fronsen.

Bij Udinese moest oud-aanvoeder van AA Gent zich doorgaans schikken in een defensieve rol en bleef hij wat op de achtergrond. En dat is nu dus niet langer het geval. "Kums lijkt door zijn terugkeer naar Anderlecht herboren. Hij had slechts één wedstrijd nodig om te tonen wat hem in een heel jaar bij Udinese niet lukte. Tegen Lierse zette hij de lijnen uit en wist hij zelfs te scoren", schrijft Tutto Udinese, van het bekende TMW, met de nodige verbazing.

  Met €0.10 op je Unibet-account kan je álle wedstrijden van de Jupiler Pro League LIVE en LEGAAL kijken!

Meer foto's