UPDATE: Club Brugge ontkent, geen sprake van akkoord

UPDATE: Club Brugge ontkent, geen sprake van akkoord
16 Juli 2017 16:24
© PhotoNews

Club Brugge ging zaterdagavond met 3-1 de boot in tegen AZ Alkmaar, maar lang bleef deze nederlaag niet hangen. Zondag stond immers de traditionele fandag op het programma en die lokte opnieuw het nodige volk. De supporters hopen uiteraard een glimp op te vangen van de aanwinsten.

Want Blauw-Zwart mocht de voorbije weken al acht nieuwe gezichten verwelkomen en nummer negen is alvast in aantocht. Zo bevestigde manager Vincent Mannaert tegenover La Meuse dat Luis Sinisterra in één van de komende dagen een meerjarig contract zal tekenen. De 18-jarige winger van Once Caldas wordt al langer gelinkt aan Club.

Hier en daar wordt Sinisterra de rechtstreekse opvolger van zijn landgenoot José Izquierdo genoemd, maar Mannaert benadrukt dat het om wissel op de toekomst gaat gaat. "We moeten niets van hem verwachten op korte termijn. Hij is eerder een oplossing voor de toekomst", klonk het.

UPDATE 16u24

Dan (voorlopig) toch geen transfer van Sinisterra. Club Brugge nam akte van het bericht, maar ontkende deze informatie op Twitter. De vice-kampioen benadrukt verder dat Vincent Mannaert zelfs geen interview heeft gegeven aan La Meuse. Ook eerdere berichten uit de Colombiaanse media en zelfs de bevestiging van Sinisterra zelf, lijken dus niet te kloppen.
  Met €0.10 op je Unibet-account kan je álle wedstrijden van de Jupiler Pro League LIVE en LEGAAL kijken!

Meer foto's