'Mourinho drijft oorlog tussen Real en United op de spits'

'Mourinho drijft oorlog tussen Real en United op de spits'
16 Juli 2017 15:37
© PhotoNews

Ondanks hun roemrijk verleden, staat de relatie tussen grootmachten Real Madrid en Manchester United al een tijdje erg gespannen. De affaire-De Gea in 2015 was een eerste breekpunt. En de voorbije dagen werd het conflict nog wat aangevuurd.

Zo was er eerder deze week nog ruzie omtrent een trainingsveld in Los Angeles, waar beide clubs een oefenstage afwerken. Nu zou er opnieuw hommeles zijn omtrent De Gea. Real wil de nationale doelman van Spanje dolgraag binnenhalen, maar United is niet van zin om hem zomaar te laten gaan en vraagt daarom bijzonder veel geld.

Nu zou ook José Mourinho zich gemoeid hebben in deze affaire. Volgens The Mirror heeft de United-coach zijn ex-club tegen de muur gezet: er kan gesproken worden over De Gea op één voorwaarde, zo moet Toni Kroos opgenomen worden in de deal. En Real lijkt niet meteen geneigd om de Duitse sterkhouder te laten gaan.

Een soap die ongetwijfeld vervolgd wordt. Pikant detail: beide clubs staan in de komende weken twee keer tegenover mekaar. Komende week is er een onderlinge oefenwedstrijd en dan moet de Europese Supercup nog volgen ...

  Met €0.10 op je Unibet-account kan je álle wedstrijden van de Jupiler Pro League LIVE en LEGAAL kijken!

Gerucht Dit bericht is gebaseerd op bronnen waarvan niet kan worden bepaald of ze betrouwbaar zijn.
VoetbalNieuws.be wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en bediscussieer het bericht met plezier, maar neem het nieuws wel met een korreltje zout.

Meer foto's