Chelsea: 'Monsterbod geweigerd, nog twee opties over'

Chelsea: 'Monsterbod geweigerd, nog twee opties over'
16 Juli 2017 14:39
© PhotoNews

De Argentijnse topschutter Gonzalo Higuain hoort bij de allerbeste spitsen ter wereld. Vorige zomer trok de aanvaller van Napoli naar Juventus voor ongeveer 90 miljoen euro. Maar na amper één seizoen trekken opnieuw aan zijn mouw.

Volgens het Italiaanse medium Tuttosport meldde Chelsea zich aan het front voor de international van het Argentinië. De Blues visten achter het net wat betreft Romelu Lukaku, die voor 85 miljoen euro de overstap heeft gemaakt naar Manchester United, en zijn nu op zoek naar een andere spits. De Londenaren hebben naar verluidt 100 miljoen euro veil voor Higuain.

UPDATE 16/07

Het Chelsea-bod ter waarde van bijna 100 miljoen euro op Gonzalo Higuain is door Juventus afgewezen. Althans, dat claimt Sky Sports te weten. De Londenaren zagen in de Argentijn de ideale opvolger van Diego Costa, maar moeten dus verder zoeken. Er zouden momenteel twee opties resteren: Pierre-Emerick Aubameyang (Borussia Dortmund) en Andrea Belotti (Torino) blijven de meest genoemde kandidaten.
  Met €0.10 op je Unibet-account kan je álle wedstrijden van de Jupiler Pro League LIVE en LEGAAL kijken!

Gerucht Dit bericht is gebaseerd op bronnen waarvan niet kan worden bepaald of ze betrouwbaar zijn.
VoetbalNieuws.be wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en bediscussieer het bericht met plezier, maar neem het nieuws wel met een korreltje zout.

Meer foto's