Ferrera en KVM tonen slechtste kant: "Ik werd onzichtbaar"

Ferrera en KVM tonen slechtste kant:
16 Juli 2017 14:23
© PhotoNews

Yannick Ferrera heeft een goed seizoen bij KV Mechelen achter de rug en blijft stappen zetten als hoofdtrainer. Maar de 36-jarige is zelf de eerste die zal toegeven dat hij nog veel moet leren. Het omgaan met overbodige spelers loopt bijvoorbeeld nog niet van een leien dakje.

Xavier Chen bijvoorbeeld, kreeg ondanks eerder beloftes geen contractverlenging en dat zorgde voor een erg vervelende situatie. "Ik had op zijn minst toch nog een uitleg verwacht, maar zelfs die kreeg ik niet. Dat was nog het pijnlijkste. Ik was een probleem waar ze liever niet mee geconfronteerd werden. Van de ene dag op de andere werd ik onzichtbaar", getuigt de verdediger, die inmiddels besloot om te stoppen, in Gazet van Antwerpen.

Toch probeerde Chen er de humor in te zien. "In het begin was dat vreemd, maar na een tijdje werd het gewoon lachwekkend. Als de coach of een van de clubleiders grapjes stonden te maken met wat spelers, ging ik er met opzet bij staan en viel er meteen een pijnlijke stilte. Ik voelde me net een ongewilde gast op een feestje. Een echte sfeerkiller."

  Met €0.10 op je Unibet-account kan je álle wedstrijden van de Jupiler Pro League LIVE en LEGAAL kijken!

Meer foto's