'Fransen zetten sterkhouder Anderlecht bovenaan de lijst'

'Fransen zetten sterkhouder Anderlecht bovenaan de lijst'
16 Juli 2017 13:38
© PhotoNews

Het seizoen van RSC Anderlecht gaat binnen een kleine week van start en de Brusselaars lijken daar klaar voor. Zaterdag werd alvast gewonnen van Lierse na een sterke partij. Maar René Weiler dreigt wel nog één van zijn absolute sterkhouders kwijt te geraken.

Tegen de Pallieters koos de Zwitser onder andere voor Kara Mbodj, die nochtans een groot deel van de voorbereiding miste. De Senegalees is dan ook een belangrijke pion voor Weiler, maar vertrekt normaal gezien deze zomer nog. Er was al concrete interesse vanuit Engeland, nu krijgt hij er een fraaie optie bij.

Zo meldt HITC, op basis van bronnen dichtbij de club, dat ook Lille OSC een prioriteit heeft gemaakt van de centrale verdediger. De Franse subtopper zou momenteel een bod aan het voorbereiden zijn en meldt zich naar verluidt eerstdaags bij Anderlecht. Ondertussen zouden ook Watford en West Brom de situatie van dichtbij volgen.

  Met €0.10 op je Unibet-account kan je álle wedstrijden van de Jupiler Pro League LIVE en LEGAAL kijken!

Gerucht Dit bericht is gebaseerd op bronnen waarvan niet kan worden bepaald of ze betrouwbaar zijn.
VoetbalNieuws.be wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en bediscussieer het bericht met plezier, maar neem het nieuws wel met een korreltje zout.

Meer foto's