'Gent zet gashendel open: nieuwe recordtransfer in de maak'

'Gent zet gashendel open: nieuwe recordtransfer in de maak'
12 Juni 2017 08:28
© PhotoNews

AA Gent doet er alles aan om één van de absolute grootmachten in België te blijven en dat was de voorbije maanden duidelijk te merken aan de transferstrategie. Op nog geen halfjaar tijd werd het eigen transferrecord maar liefst drie keer verbroken. En het lijkt erop dat dit snel opnieuw zal gebeuren.

Het Laatste Nieuws meldt namelijk dat de Buffalo's ver willen gaan voor Franko Andrijasevic. Er zou zelfs al een bod van 3.2 miljoen euro zijn uitgebracht op de Kroatische spelmaker, maar zijn club HNK Rijeka zou een bedrag tussen 4 en 5 miljoen verlangen. Manager Patrick Turcq zou momenteel echter in Kroatië vertoeven, in de hoop tot een overeenkomst te komen.

Daarnaast moet Gent zien af te rekenen met de concurrentie van Standard. De Rouches zouden zelfs al een persoonlijke overeenkomst hebben met de international, maar de Buffalo's zetten daar veel betere financiële voorwaarden tegenover. Afgelopen weekend zouden de Oost-Vlamingen daarom contact hebben opgenomen met de speler zelf. In ieder geval lijken zij bereid om verder te gaan dan de Luikenaars.

KIJK en WED live op de Pro League bij Unibet TV!   


Gerucht Dit bericht is gebaseerd op bronnen waarvan niet kan worden bepaald of ze betrouwbaar zijn.
VoetbalNieuws.be wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en bediscussieer het bericht met plezier, maar neem het nieuws wel met een korreltje zout.

Meer foto's