'Eén obstakel staat droomtransfer Foket in de weg'

'Eén obstakel staat droomtransfer Foket in de weg'
07 Juni 2017 18:53
© PhotoNews

Thomas Foket maakt ook nu weer deel uit van de selectie bij de Rode Duivels, bondscoach Roberto Martinez heeft duidelijk een boon voor hem. Maar om zijn plaats te blijven vrijwaren lijkt nieuwe stap toch wel noodzakelijk. En die lijkt er deze zomer te gaan komen.

We konden eerder al melden dat Serie A-topclub SSC Napoli interesse toonde en blijkbaar is het de werkgever van Dries Mertens menens. "Er zijn verschillende buitenlandse clubs en ook Atalanta trekt stevig aan zijn mouw. Maar sportief directeur Cristiano Giuntoli is een grote liefhebber van hem en Foket zelf wil ook dolgraag het shirt van Napoli aantrekken. Dat heeft hij al aan Dries Mertens verteld", zegt Ulisse Savini, die optreedt als tussenpersoon in de onderhandelingen, tegenover Radio Kiss Kiss.

Maar voorlopig is er één obstakel dat Foket weghoudt uit Napels. "Napoli moet eerst beslissen wat er met Christian Maggio, een andere rechtsback, zal gebeuren. Anders zal de situatie erg moeilijk worden", aldus Savini. "Maar er staan geen clausules in zijn contract, dat volgend jaar afloopt. Hij kans dus voor minder dan 10 miljoen euro gekocht worden", besluit hij.

KIJK en WED live op de Pro League bij Unibet TV!   


Gerucht Dit bericht is gebaseerd op bronnen waarvan niet kan worden bepaald of ze betrouwbaar zijn.
VoetbalNieuws.be wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en bediscussieer het bericht met plezier, maar neem het nieuws wel met een korreltje zout.

Meer foto's