Play-Off IIA: STVV pakt groepswinst in stijl, ook zege voor Standard

Play-Off IIA: STVV pakt groepswinst in stijl, ook zege voor Standard
19 Mei 2017 22:08
© PhotoNews

In groep A van Play-Off II stond vrijdagavond de laatste speeldag op het programma. Sint-Truiden heeft zich daarop in stijl verzekerd van de groepswinst en een dubbele confrontatie met KRC Genk. Ook Standard en Waasland-Beveren wonnen hun wedstrijd.

STVV - KV MECHELEN 7-0
KV Mechelen moest met zes doelpunten verschil winnen om nog aanspraak te maken op de eerste plaats, maar kreeg in plaats daarvan een pandoering van jewelste. Vetokele, Fernandes en Gerkens zetten STVV al in de eerste 20 minuten op rozen, na rust maakten Ceballos en Abrahams (3x) het feest nog compleet.

Scoreverloop:
1-0 (6') Igor Vetokele
2-0 (13') Ruben Fernandes
3-0 (18') Pieter Gerkens
4-0 (59') Cristian Ceballos (strafschop)
5-0 (70') Kurt Abrahams
6-0 (75') Kurt Abrahams
7-0 (88') Kurt Abrahams

STANDARD - LIERSE 2-0
Standard heeft zijn seizoen afgesloten met een negen op negen. Ook Lierse ging nog voor de bijl op Sclessin. Orlando Sa opende in de eerste helft de score. Na rust liet Standard verschillende kansen op 2-0 liggen, tot Marin in de slotminuut de Rouches verloste.

Scoreverloop:
1-0 (23') Orlando Sa
2-0 (90') Razvan Marin

UNION - WAASLAND-BEVEREN 1-3
Cedomir Janevski heeft in schoonheid afscheid genomen van Waasland-Beveren. Zijn ploeg ging op de Heizel met 1-3 winnen van Union. De tweedeklasser was via Da Silva nog op voorsprong gekomen, maar na een knappe solo stelde Ampomah gelijk. Debutant Borry zette met een kopbal Waasland-Beveren op voorsprong, waarna Ampomah met zijn tweede de klus helemaal afmaakte.

Scoreverloop:
1-0 (28') Augusto Da Silva
1-1 (53') Opoku Ampomah
1-2 (74') Kjetil Borry
1-3 (83') Opoku Ampomah

KIJK en WED live op de Pro League bij Unibet TV!   


Meer foto's