'Everton schrikt zich rot bij vraagprijs Mertens'

'Everton schrikt zich rot bij vraagprijs Mertens'
19 Mei 2017 15:38
© PhotoNews

Dries Mertens maakt een geweldig seizoen door bij SSC Napoli, maar zijn toekomst bij de Italiaanse topclubs staat allerminst vast. De Rode Duivel heeft nog een contract tot medio 2018 en dit willen de Italianen graag verlengen. Tegelijkertijd is er bijzonder veel interesse voor de aanvaller, maar Napoli vraagt wel heel erg veel voor hem.

Naar verluidt is ook Everton in de dans gesprongen om Mertens. Volgens het medium Radio CRC sluit Aurelio De Laurentiis, de markante president van de club uit Napels, een transfer van de Belg naar Liverpool niet uit. Maar wil hij wel dat de Toffees ongelooflijk veel geld betalen voor hun transferdoelwit.

Napoli zou namelijk maar liefst vijftig miljoen euro vragen voor Mertens. En volgens de laatste berichten heeft Everton zich wezenloos geschrokken van deze transfersom. Mertens is immers al 30 jaar oud en vertegenwoordigt vrijwel geen doorverkoopwaarde. Het is dan ook zeer onwaarschijnlijk dat Everton, of eender welke Europese club, dit gigantische bedrag zal ophoesten.

  Met €0.10 op je Unibet-account kan je álle wedstrijden van de Jupiler Pro League LIVE en LEGAAL kijken!

Gerucht Dit bericht is gebaseerd op bronnen waarvan niet kan worden bepaald of ze betrouwbaar zijn.
VoetbalNieuws.be wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en bediscussieer het bericht met plezier, maar neem het nieuws wel met een korreltje zout.

Meer foto's