OFFICIEEL: OHL haalt uit en slaat driedubbele transferslag

OFFICIEEL: OHL haalt uit en slaat driedubbele transferslag
19 Mei 2017 14:23
© PhotoNews

Oud Heverlee-Leuven kwam de voorbije dagen uitgebreid in de media. De Vlaams-Brabantse 1B-ploeg werd immers overgenomen door de Thaise eigenaars van Leicester City. En nu de overname helemaal achter de rug is, kan het bouwen aan de ploeg voor komend seizoen beginnen.

'Weiler heeft genoeg gezien en stuurt speler na één training weg'
'Schoofs vindt dan toch nieuwe club, akkoord met Gent rond'

En de Leuvenaars blijven niet bij de pakken zitten. Zo legden ze donderdag maar liefst drie spelers onder contract. Ten eerste zag doelman Laurent Henkinet zijn aflopende verbintenis met drie seizoenen verlengd worden. Daarnaast komt Clément Fabre over van Tubize. De Franse verdediger tekende uitgerekend op zijn 28ste verjaardag op Den Dreef.

Tot slot ging OHL shoppen bij degradant KVC Westerlo. Zo maakt ook Kenneth Shuermans de overstap naar de studentenstad. De 25-jarige was jarenlang een vaste waarde bij de Kemphanen waar hij, weliswaar met wisselend succes, een belangrijk onderdeel van defensie vormde.
Wint Oud Heverlee-Leuven haar volgende wedstrijd? Maak een account aan bij Unibet.be, ontvang 80 euro gratis en win forse bedragen!

Meer foto's