Gent helemaal klaar om Club pijn te doen

Gent helemaal klaar om Club pijn te doen
19 Mei 2017 13:22
© PhotoNews

AA Gent haalde donderdagavond nog eens stevig uit en won met duidelijke 5-2-cijfers van Zulte Waregem. Hierdoor naderden de Buffalo's tot op slechts één puntje van nummer twee Club Brugge. Zondag wacht dus een rechtstreeks duel met een Champions League-ticket als inzet.

'Club Brugge troeft Turkse grootmacht af met transfer'
"Deze drie ploegen strijden om Belgische titel"

En de Oost-Vlamingen lijken helemaal klaar om de grote rivaal opnieuw pijn te doen. "Wij zitten in een goeie flow, terwijl Brugge een klein klapje te verwerken kreeg. Een paar dagen geleden speelden ze nog voor de titel, terwijl ze nu voluit voor de tweede plaats moeten strijden. Het wordt een match van alles of niets. We weten dat het daar een zottekot kan worden, maar daar zijn we op voorbereid", klonk het bij Brecht Dejaegere.

Nana Asare benadruk dan weer dat niets moet voor Gent en de Buffalo's zondag dus zonder druk naar Jan Breydel kunnen trekken. "Nu gaan we chill naar Brugge, waar we alles te winnen hebben. Ons seizoen is nu al zeer goed te noemen, we kunnen er gewoon nog een fantastisch einde breien. The only thing we have to do is have fun on the field", zei de verdediger op de officiële clubwebsite.

Wint AA Gent haar volgende wedstrijd? Maak een account aan bij Unibet.be, ontvang 80 euro gratis en win forse bedragen!

Meer foto's