Griezmann: "Verlaat Atletico enkel voor deze ploeg"

Griezmann:
19 Mei 2017 13:09
© PhotoNews

De Franse aanvaller Antoine Griezmann is een van de meest gewilde spelers op de transfermarkt. De aanvaller van Atlético Madrid is voor een vast bedrag van honderd miljoen euro op te halen in de Spaanse hoofdstad, maar in gesprek met het medium Cadena SER vertelt hij dat hij ook na de zomer nog voor coach Diego Simeone wil spelen.

Gevraagd naar zijn toekomst onthult Griezmann de enige club die hem over zou kunnen halen tot een overstap. Met een glimlach zegt hij: "Ik verlaat Atlético alleen voor de New York Knicks. Dan kan ik met Derrick Rose samenspelen."

Manchester United hengelt naar de diensten van de international van Frankrijk, maar Griezmann heeft al eens gezegd dat hij het in Engeland veel te regenachtig vindt. Zelf verlengt hij liever bij Atlético. "Mijn zaakwaarnemer Miguel Ángel weet beter dan ik hoe dat zit. Ik voel me in elk geval heel gelukkig en zie me hier nog wel jaren spelen. Ik kan zowel met trainer Diego Simeone als met mijn ploeggenoten goed opschieten. Het is jammer dat we dit seizoen geen prijzen winnen, we hebben namelijk alles gegeven."
KIJK en WED live op de Pro League bij Unibet TV!   


Meer foto's