"Izquierdo is meest overschatte Gouden Schoen in 50 jaar"

19 Mei 2017 12:43
© PhotoNews

Club Brugge kende een tegenvallend post-kampioenenseizoen. De campagne in de Champions League draaide uit op een fiasco en in de Play-Offs gaf het een tweede opeenvolgende titel helemaal uit handen. Daardoor kreeg Blauw-Zwart ook een pak kritiek over zich heen.

En niet in het minst van analist/columnist Herman Brusselmans, al is dat volgens hem niet zijn eigen schuld. "Ik schrijf en zeg zo goed als nóóit negatieve dingen over Club Brugge, en als ik het per ongeluk wel doe, dan is dat de fout van Club Brugge zelf. Kan ik er wat aan doen dat Michel Preud’homme het kapsel heeft van een struisvogel wiens coiffeur de ziekte van Parkinson heeft?", schrijft hij in Het Laatste Nieuws.

En er waren nog meer oorzaken waardoor Brusselmans Club Brugge 'moest' viseren. "Kan ik er wat aan doen dat Joske Izquierdo de meest overschatte Gouden Schoen is van de laatste vijftig jaar? Kan ik er wat aan doen dat Brugge dit seizoen geen kampioen wordt, en de titel vol nijd en haat moet overlaten aan Sporting Anderlecht? Nee, daar kan ik allemaal niks aan doen."

KIJK en WED live op de Pro League bij Unibet TV!   


Meer foto's