'Onderhandelingen stunttransfer Ribery geopend'

'Onderhandelingen stunttransfer Ribery geopend'
19 Mei 2017 12:12
© PhotoNews

Buitenspeler Franck Ribéry is al aardig op leeftijd en de algemene verwachting is dat hij volgend seizoen minder aan spelen toe zal komen bij Bayern München. In ieder geval, als hij nog in Beieren actief is na de zomer. De Franse media denken namelijk dat er een transfer in de maak is voor de vleugelspits.

Het medium Le 10 Sport pakt uit met het bericht dat Olympique Marseille in onderhandeling is met Bayern over een transfer. In zijn jongere jaren kwam Ribéry al uit voor de Ligue 1-club en sinds de komst van een steenrijke investeerder hebben ze in Marseille bijzonder veel geld. Dimitri Payet werd al teruggehaald naar de Ligue 1 en datzelfde zou kunnen gebeuren voor de teamgenoot van Arjen Robben.

Jacques-Henri Eyraud van Olympique zou reeds contact hebben gelegd met de beleidsbepalers in de Allianz Arena en bij Bayern wil men naar verluidt best nog wel wat verdienen aan Ribéry. De onderhandelingen bevinden zich echter nog maar in de opstartende fase.
  Met €0.10 op je Unibet-account kan je álle wedstrijden van de Jupiler Pro League LIVE en LEGAAL kijken!

Gerucht Dit bericht is gebaseerd op bronnen waarvan niet kan worden bepaald of ze betrouwbaar zijn.
VoetbalNieuws.be wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en bediscussieer het bericht met plezier, maar neem het nieuws wel met een korreltje zout.

Meer foto's