Sterkhouder lijkt Charleroi te verlaten: "Ik heb mijn idee"

Sterkhouder lijkt Charleroi te verlaten:
19 Mei 2017 11:19
© PhotoNews

Kleine verrassing toch donderdagavond in de opstelling van Sporting Charleroi voor de match tegen Anderlecht. Ondanks dat de club er alles aan gedaan had om hem speelgerechtigd te krijgen door in beroep te gaan tegen zijn schorsing, zat Clément Tainmont op de bank. De Franse linkerflank lijkt aan te sturen op een vertrek.

Hij voelt zich niet goed bij de tactische keuzes van Felice Mazzu. "Het is maar raar om in beroep te gaan en me dan maar een halfuur te laten spelen, maar dat is de keuze van de trainer. De 3-5-2 die we nu spelen ligt mij niet en hij zal het vertrouwen hebben willen geven aan de jongens die een punt gepakt hadden tegen Gent", reageert Tainmont in L'Avenir.

"Ik heb nog een jaar contract. Ik plan nog niets voor volgend seizoen. Ik zal er de eerste training wel zijn, of misschien ook niet. Jullie zullen wel zien. Ik heb daar mijn idee over. Het is aan jullie om daaruit jullie conclusies te trekken." Tainmont heeft dus mogelijk zijn laatste match voor Charleroi gespeeld. In beroep werd zijn schorsing van twee speeldagen immers bevestigd.
KIJK en WED live op de Pro League bij Unibet TV!   


Meer foto's