Van Holsbeeck kondigt afscheid aan: 2 kandidaten om hem op te volgen

Van Holsbeeck kondigt afscheid aan: 2 kandidaten om hem op te volgen
19 Mei 2017 06:29
© PhotoNews

Herman Van Holsbeeck is 62 jaar en de manager denkt aan zijn afscheid. Hij heeft aan het bestuur van Anderlecht meegedeeld dat het einde in zicht is en twee managers zijn een topkandidaat om hem op te volgen.

"Tijdens de kampioenenviering komen de tongen wat makkelijker los en in bestuurskringen kon gisteren worden vernomen dat Van Holsbeeck aan de raad van bestuur heeft duidelijk gemaakt dat hij er ten laatste op 30 juni 2020 mee wil stoppen als manager, en indien eerder een opvolger ken kan worden gevonden, nog beter voor de Brusselaar. Van Holsbeeck koppelt niet langer zijn lot aan dat van voorzitter Roger Vanden Stock, die niet aan wijken denkt en zijn voorzitterschap wil voortzetten. Van Holsbeeck zou nog wel een functie binnen de club ambiëren en als een soort adviseur van de voorzitter fungeren. Vanden Stock heeft daar zeker oren naar", meldt Het Laatste Nieuws.

"Mehdi Bayat werd reeds gepolst en er werd hem zelfs een financieel voorstel gedaan, maar de kans dat Bayat naar Brussel komt, lijkt eerder klein want té sterk gebonden aan zijn club. Maar ook de naam van Luc Devroe circuleert in bestuurskringen en kan een kanshebber zijn gezien zijn banden met Van Holsbeeck."

KIJK en WED live op de Pro League bij Unibet TV!   


Gerucht Dit bericht is gebaseerd op bronnen waarvan niet kan worden bepaald of ze betrouwbaar zijn.
VoetbalNieuws.be wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en bediscussieer het bericht met plezier, maar neem het nieuws wel met een korreltje zout.

Meer foto's