Van Handenhove onthult: "Hij staat op nummer één qua feesten"

Van Handenhove onthult:
18 Mei 2017 23:42
© PhotoNews

Na twee seizoenen zonder noemenswaardige trofee, mocht RSC Anderlecht donderdag zijn 34ste landstitel in ontvangst nemen. Op het veld van Charleroi werd alvast een klein feestje gebouwd onder de spelers. Maar bij het verlaten van Mambourg moest de feestnacht nog beginnen.

In eerste instantie reisden de spelers en coaches terug naar het Astridpark. Daar werd de wedstrijd al op grote schermen gevolgd door zo'n 13.000 supporters. Enkele dj's van huisdiscotheek Carré zorgden er alvast voor de sfeer en die zal enkel beter worden. Wat er na de viering in het Constant Vanden Stockstadion zal gebeuren is nog niet bekend, maar het wordt ongetwijfeld een korte nacht voor de spelers.

Teammanager Gunther Van Handenhoven onthulde alvast wie de festistiveiten in goede banen zullen leiden. "Bij zo een feestgebeuren komen altijd bepaalde kwaliteiten boven bij bepaalde jongens. En blijkbaar kan Bram Nuytinck wel orkestmeester zijn. Wie de festiviteiten nog zullen regelen? Er staat een iemand op één en dat weten de meest mensen: Frank Boeckx", klonk het bij Play Sports.
KIJK en WED live op de Pro League bij Unibet TV!   


Meer foto's