Preud'homme haalt zwaar uit: "Heel vreemd"

Preud'homme haalt zwaar uit:
18 Mei 2017 23:30
© PhotoNews

Club Brugge werd donderdagavond de grote verliezer van de voorlaatste speeldag in Play-Off I. Aan de titel van RSC Anderlecht kon uiteindelijk niets veranderd worden. Maar na de nederlaag tegen KV Oostende komt ook de tweede plaats plots serieus in gevaar.

Coach Michel Preud'homme was achteraf dan ook bijzonder teleurgesteld in zijn spelers. "Ik wil niet veel verhaal kwijt eigenlijk. We startten goed, maar op een gegeven moment zijn we gaan denken dat het wel zou loslopen. Aan de rust en in de tweede helft probeerden we in te grijpen en op een gegeven moment loonde dat. Dan waren er de kansen om 2-1 voor te komen, maar we laten ze weer liggen en slikken dan een domme goal", klonk het in Het Nieuwsblad.

Met een monsterzege tegen Zulte Waregem naderde Gent tot op één punt, Club moet zich zondag dus grondig herpakken. "Het is een desillusie. We weten wat de spelers kunnen, ze tonen dat in het begin en dan kunnen ze het ineens niet meer. Heel vreemd. Ik ben zowel ontgoocheld als boos, die kansen die we hadden moeten afgemaakt worden. Ik kan ze na de 1-1 eigenlijk niet veel verwijten, maar we moeten daar scoren. Het zal nog moeilijk", sakkerde MPH.

KIJK en WED live op de Pro League bij Unibet TV!   


Meer foto's