Vanden Stock: "Titel is eerst en vooral zijn verdienste"

Vanden Stock:
18 Mei 2017 22:56
© PhotoNews

Brussel maakt zich op voor een lange feestnacht. Dankzij een overwinning in Charleroi mocht RSC Anderlecht immers de 34ste landstitel op zijn palmares bijschrijven. En dat maakte Roger Vanden Stock uiteraard een trots man.

Na de wedstrijd duidde de voorzitter ook een kampioenenmaker aan en dat was volgens hem geen coach of speler. "Het kampioenschap is vooral het werk van Herman Van Holsbeeck. Hij heeft een trainer gevonden, hij heeft een ploeg getransfereerd. In de maand november wilden de kenners nog dat we onze trainer wegstuurden en dan volgt nu de kers op de taart. Het is een overwinning van een hele groep, maar eerst en vooral een verdienste van Herman Van Holsbeeck", klonk het bij Play Sports.

En het werk van de manager had volgens Vanden Stock ook een weerslag op trainer René Weiler. "Hij heeft op de gepaste momenten steun gekregen van Van Holsbeeck. De samenwerking met zijn technische staf heeft er ook voor gezorgd dat wij nu de titel halen, wie had dat in november kunnen denken?"
  Met €0.10 op je Unibet-account kan je álle wedstrijden van de Jupiler Pro League LIVE en LEGAAL kijken!

Meer foto's