Doelpuntenkermis in Ghelamco Arena geeft Gent nog uitzicht op meer

Doelpuntenkermis in Ghelamco Arena geeft Gent nog uitzicht op meer
18 Mei 2017 22:30
© PhotoNews

AA Gent en Zulte Waregem hebben de supporters verwend met frivool en aanvallend voetbal, gekruid met maar liefst zeven doelpunten. De Buffalo's krijgen zondag nog een uitgelezen kans om alsnog de tweede plaats te pakken na de dure nederlaag van Club Brugge op het veld van Oostende.

De thuisploeg begon dominant en speelde aanvallend voetbal in de eigen Ghelamco Arena. Na twintig minuten spelen werd het beloond met de openingstreffer van Coulibaly die een heerlijke vrije trap van Milicevic in doel verlengde. Nog voor de pauze leek de wedstrijd gespeeld toen Derijck ging klungelen en Saief vrije baan had om de 2-0 aan te tekenen.


AA Gent maakt gehakt van Zulte Waregem.

Na de pauze begon het doelpuntenfestival pas echt met doelpunten van Kalou en opnieuw Coulibaly die AA Gent een 4-0 tussenstand bezorgden. Leye en Dalsgaard konden de score nog enigszins milderen maar AA Gent won uiteindelijk ruimschoots en verdiend van een bezoekend elftal dat zich zeker niet kwam ingraven. Zondag staat er nog veel op het spel voor de Buffalo's die zowaar nog de voorrondes van de Champions League kunnen halen.

Scoreverloop:

1-0(21') Coulibaly
2-0(36') Saief
3-0(59') Kalou
4-0(61') Coulibaly
4-1(79') Leye
5-1(83') Kubo
5-2(87') Dalsgaard

  Met €0.10 op je Unibet-account kan je álle wedstrijden van de Jupiler Pro League LIVE en LEGAAL kijken!

KAA Gent
5
2
SV Zulte-Waregem
Beoordeel de spelers
  • 0 stemmen
  • 0 stemmen

Meer foto's

Meer over