Preud'homme beoordeelt Europese prestatie Anderlecht

Preud'homme beoordeelt Europese prestatie Anderlecht
21 April 2017 19:20
© PhotoNews

Club Brugge kan zondag de titelstrijd volledig openbreken, al moet er dan wel gewonnen worden op het veld van RSC Anderlecht. De Brusselaars zullen wellicht zware benen hebben na hun avontuur op Old Trafford. Al konden ze tegen Manchester United wel een pak vertrouwen tanken.

Ook Michel Preud'homme was niet blind voor het parcours van de concurrent. Op de persconferentie van vrijdagmiddag gaf hij zijn mening. "Het was een goede wedstrijd, op hoog niveau. En ik moet niet flauw doen. Zo een wedstrijd weegt door. Maar ik moet ook zeggen dat Anderlecht een mooi Europees parcours heeft afgelegd. Zoals wij twee jaar geleden. Toen wij werden uitgeschakeld door Dnipropetrovsk waren we teleurgesteld, maar speelde we 2-2 gelijk tegen Gent. Pas later hebben we een slag gekregen."

Er is ook daarna dus nog veel mogelijk maar MPH wil liefst zondag al de drie punten pakken. "Als je een topper op verplaatsing wilt winnen, moet je sowieso goed zijn. We weten dat we Anderlecht niet heel de match tegen hun doel zullen plakken. Dus moet je je kansen afmaken", klonk het bij Sporza.

KIJK en WED live op de Pro League bij Unibet TV!   


Meer foto's