VN EXCLUSIEF: Oostende, Genk en Anderlecht azen op aanvaller

VN EXCLUSIEF: Oostende, Genk en Anderlecht azen op aanvaller
21 April 2017 16:30
© PhotoNews

Onlangs konden we u melden dat Cyle Larin van zeer nabij wordt gevolgd door KRC Genk en Het Nieuwsblad meldde ook dat KV Oostende interesse heeft. Tijd voor een update.

'Transfer Anderlecht op losse schroeven, antwoord binnen 48 uur'
'Lukaku leidt mogelijk tot breuk tussen Chelsea en Rode Duivel'

De interesse van KV Oostende is inderdaad zeer concreet. KVO ging de speler onlangs scouten in de Major League Soccer, net als Racing Genk. Larin, die in het verleden al proefdraaide bij Club Brugge en Genk, heeft nog een contract tot december 2017.

Maar Orlando City heeft wel nog een eenzijdige optie om het contract open te breken en daardoor zal KV Oostende, of een andere Belgische club, een grote financiële inspanning moeten doen. Volgens Transfermarkt.de is de waarde van de Canadese aanvaller immers 2,5 miljoen euro.

Larin zal nadien ofwel een verbeterd contract ondertekenen, ofwel trekt hij naar Europa. RSC Anderlecht werd ook al genoemd, maar die interesse is vooralsnog niet concreet. Anderlecht heeft goede contacten in de Verenigde Staten dankzij de transfers van Andy Najar (DC United) en Sasha Kljestan (Chivas). Tot dusver deed geen enkele Belgische club een concreet bod.
Wint KV Oostende haar volgende wedstrijd? Maak een account aan bij Unibet.be, ontvang 80 euro gratis en win forse bedragen!

Meer foto's