Transferangst bij Izquierdo: Ligt Club Brugge dwars?

Transferangst bij Izquierdo: Ligt Club Brugge dwars?
21 April 2017 14:53
© PhotoNews

Club Brugge kan sinds vorig weekend weer op Gouden Schoen José Izquierdo rekenen. Maandag tegen Zulte Waregem mankeerde hij nog wat ritme, maar zondag tegen RSC Anderlecht wil hij er weer helemaal staan. Het is namelijk ook voor de Colombiaan zelf belangrijk om zich te tonen.

Want laat er geen twijfel over bestaan, na het seizoen wil Izquierdo andere oorden opzoeken. "Ik wil nu nog alles geven in de Play-Offs en proberen om nog kampioen te worden. Daar gaat mijn volledige focus naartoe. En dan wil ik mijn vleugels uitslaan. Ik lig nog onder contract maar voetbal draait om het grijpen van momenten. En mijn moment is nu. Wie gaat hier volgend seizoen trainer zijn? Raak ik niet geblesseerd? Enfin, de tijd is gekomen om te gaan."

Izquierdo vreest wel dat Club Brugge het hem niet gemakkelijk gaat maken tijdens de transferonderhandelingen. "Vorig jaar werd een bod van 12 miljoen euro van Hamburg afgewimpeld. Ik was boos toen ik niet weg mocht. Het bleek de beste beslissing. Nu ligt dat anders... . Ik denk dat de club wel veel geld voor me zal vragen. Te veel misschien. Daar ben ik soms bang voor", klonk het bij Fan.

  Met €0.10 op je Unibet-account kan je álle wedstrijden van de Jupiler Pro League LIVE en LEGAAL kijken!

Meer foto's