'Diego Costa gaat 700.000 euro per week verdienen'

'Diego Costa gaat 700.000 euro per week verdienen'
21 April 2017 11:50
© PhotoNews

Spits Diego Costa werd in de voorbije transferperiodes al gelinkt aan een vertrek bij zijn werkgever Chelsea, maar toen kwam het er steeds niet van. Nu is de Spanjaard echter heel erg dicht bij een transfer, omdat er een club is die aan zijn exorbitante eisen wil voldoen.

Het Engelse dagblad The Daily Mail schrijft op vrijdagmorgen dat Costa hoogstwaarschijnlijk naar de Chinese Super League vertrekt. Eigenlijk staat de goalgetter helemaal niet zo te springen om naar het Verre Oosten te verhuizen, behalve dan als er een ploeg is die hem ongelooflijk veel geld wil betalen. De spits eist een salaris van 700.000 euro per week en naar verluidt gaat de ploeg Tianjin Quanjian, de club van Axel Witsel, daarop in.

De eigenaar van dat team, Shu Yuhui, laat weten: "We hebben de lat hier heel hoog liggen en we weten dat spelers van topclubs graag naar grote clubs als Bayern München en Real Madrid gaan. Maar wij azen op dezelfde categorie topvoetballers als Bayern en Real. Misschien moeten we een hogere prijs voor die spelers betalen, omdat onze club nog niet op hetzelfde niveau speelt als Bayern en Real."

  Met €0.10 op je Unibet-account kan je álle wedstrijden van de Jupiler Pro League LIVE en LEGAAL kijken!

Gerucht Dit bericht is gebaseerd op bronnen waarvan niet kan worden bepaald of ze betrouwbaar zijn.
VoetbalNieuws.be wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en bediscussieer het bericht met plezier, maar neem het nieuws wel met een korreltje zout.

Meer foto's

Meer over