'KV Mechelen baalt van vraagprijs en trekt zich terug'

'KV Mechelen baalt van vraagprijs en trekt zich terug'
21 April 2017 09:16
© PhotoNews

Nadat het dit seizoen nipt naast de belangrijkste nacompetitie greep, wil KV Mechelen in de volgende jaargang een nieuwe gooi doen naar PO I-deelname. Aan Yannick Ferrera dus om opnieuw een strijdvaardige ploeg samen te stellen. Al wordt dat niet zo evident.

Bepaalde sterkhouders kunnen immers op de nodige interesse rekenen. Jordi Vanlerberghe bijvoorbeeld, zou dicht bij een transfer naar Club Brugge staan. Om hem te vervangen leek Dario Van den Buijs dan weer een geschikte optie. KVM toonde ook concrete interesse in de aanvoerder van FC Eindhoven, maar zou zich volgens Het Nieuwsblad nu terugtrekken in dit dossier.

De Nederlandse tweedeklasser wil immers zo'n 250.000 vangen voor zijn sterkhouder en dat bedrag is veel te hoog voor Malinwa. Van den Buijs had nochtans zin in een avontuur Achter de Kazerne, maar heeft nog meer opties. De Nederlandse eersteklasser Heracles zou daarvan de meest concrete zijn.

  Met €0.10 op je Unibet-account kan je álle wedstrijden van de Jupiler Pro League LIVE en LEGAAL kijken!

Gerucht Dit bericht is gebaseerd op bronnen waarvan niet kan worden bepaald of ze betrouwbaar zijn.
VoetbalNieuws.be wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en bediscussieer het bericht met plezier, maar neem het nieuws wel met een korreltje zout.

Meer foto's