El Clasico: Race tegen de klok voor Neymar, opsteker voor Real

El Clasico: Race tegen de klok voor Neymar, opsteker voor Real
21 April 2017 08:52
© PhotoNews

Aanstaande zondag is het zover en nemen FC Barcelona en Real Madrid het tegen mekaar op in de veelbesproken 'El Clasico'. De Madrilenen kregen alvast goed nieuws te horen in aanloop naar deze clash. Voor Neymar ziet het er dan weer somberder uit.

De Braziliaan ontving op 10 april een schorsing van drie duels. Hij kreeg één duel vanwege een rode kaart en twee vanwege een daaropvolgende uitspatting aan het adres van de arbitrage. Hij tekende bezwaar aan met het oog op de clash van dit weekeinde, maar de beroepscommissie heeft hem ongelijk gegeven.

Voor Neymar wacht een race tegen de klok. FC Barcelona en de aanvaller moeten het papierwerk razendsnel zien af te ronden om zo nog in beroep te kunnen gaan bij het CAS. Mocht dit niet lukken, dan gaat 'El Clásico' definitief aan zijn neus voorbij.

WEL MET BALE

Bij Real kan Zinedine Zidane dan wellicht weer wel beroep doen op Gareth Bale. De Welshman liep in de eerste Champions League-wedstrijd tegen Bayern München een blessure aan de kuit om. In de return kwam de Welshman niet in actie, omdat Zidane vreesde voor een terugval. Donderdag hervatte de recordaanwinst van Real Madrid evenwel de groepstraining weer.

KIJK en WED live op de Pro League bij Unibet TV!   


Meer foto's