'Droomtransfer Lukaku krijgt dubbele boost'

'Droomtransfer Lukaku krijgt dubbele boost'
21 April 2017 07:52
© PhotoNews

Dat Romelu Lukaku vertrekt bij Everton FC staat nu al vast, coach Ronald Koeman bevestigde zelfs al dat hij denkt aan de toekomst van zijn ploeg zonder de Rode Duivel. Waar de bestemming van de Premier League-topschutter wordt, is voorlopig niet geweten. Maar een terugkeer naar Chelsea wordt steeds vaker genoemd.

Lukaku heeft er zelfs nooit een geheim van gemaakt dat hij nog 'unfinished business' heeft lopen in Stamford Bridge en gaf in zijn jeugdjaren al toe dat Chelsea zijn droomclub is. De Londense topclub is op haar beurt erg geïnteresseerd in een nieuwe samenwerking. En de het hele dossier krijgt nu een dubbele boost.

In eerste instantie lijkt CFC op zoek te moeten gaan naar een nieuwe spits, nu Diego Costa wellicht toch naar China trekt. Daarnaast meldt de Evening Standard dat Chelsea over een extra wapen beschikt in de vorm van Tammy Abraham. De youngster presteert dit seizoen uitstekend op leenbasis bij Bristol City en zou nu de concrete interesse van Everton hebben gewekt. Zo heeft Chelsea, dat Abraham weliswaar opnieuw wil verhuren en niet definitief verkopen, een extra toef om de Toffee's te overtuigen.

  Met €0.10 op je Unibet-account kan je álle wedstrijden van de Jupiler Pro League LIVE en LEGAAL kijken!

Gerucht Dit bericht is gebaseerd op bronnen waarvan niet kan worden bepaald of ze betrouwbaar zijn.
VoetbalNieuws.be wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en bediscussieer het bericht met plezier, maar neem het nieuws wel met een korreltje zout.

Meer foto's