Clash tussen bondsparket en Club Brugge niet zonder gevolgen

Clash tussen bondsparket en Club Brugge niet zonder gevolgen
21 April 2017 07:40
© PhotoNews

Club Brugge is razend nadat het bondsparket in beroep ging tegen de vrijspraak vanMichel Preud'homme. Vrijdagmiddag pas komt de coach te weten of hij al dan niet op de bank mag zitten in de topper tegen RSC Anderlecht. Maar de landskampioen heeft het nu al helemaal gehad met het bondsparket.

TRANSFERUURTJE: 'RSCA wil nieuwe stunt, spits vertrekt bij Club'
Toptransfer laat zich meteen gelden bij Club Brugge

Meer bepaald bondsprocureur Marc Rubens is de gebeten hond voor Blauw-Zwart, dat de hele clash niet zonder gevolgen zal laten passeren. Zo riep manager Vincent Mannaert zijn collega's op tot actie. "Wij, mensen die wel professioneel met het voetbal bezig zijn, moeten onszelf beschermen. Vandaag constateer ik gewoon en kan ik anderen alleen maar oproepen mee na te denken over een oplossing."

Mannaert maakt er zelfs een persoonlijke zaak van. "Met dit soort fratsen jaag je alle voetbalprofessionals weg en dat is zeer, zéér jammer. Daarom dat ik met elke vezel in mijn lijf wil vechten tegen dit soort instanties en figuren zoals Marc Rubens", klonk het scherp in Het Nieuwsblad.

Wint Club Brugge haar volgende wedstrijd? Maak een account aan bij Unibet.be, ontvang 80 euro gratis en win forse bedragen!

Meer foto's