'Eerste bod geweigerd, maar Club groeit naar doelwit toe'

'Eerste bod geweigerd, maar Club groeit naar doelwit toe'
21 April 2017 06:36
© PhotoNews

Club Brugge dreigt na het seizoen verschillende sterkhouders kwijt te geraken en is dan ook al grondig bezig met het vastleggen van de transferdoelwitten. Een groot aantal daarvan zijn zelfs al bepaald. Zo staat onder andere Jordi Vanlerberghe hoog op de verlanglijst.

'Club Brugge legt dit fikse bedrag op tafel voor Vanlerberghe'
UPDATE: 'Transfer Club Brugge slechts kwestie van details'

De Belgische belofte-international brak sinds de winterstop helemaal door bij KV Mechelen en kon ook rekenen op concrete interesse van Standard. De Rouches vingen in de winter echter al bot en nu lijkt Club Brugge over de beste papieren te beschikken. Volgens Het Laatste Nieuws ziet het er zelfs erg goed uit voor de Bruggelingen.

Een eerste bod zou weliswaar zijn geweigerd, maar KV Mechelen zou een transfer best wel zien zitten. De verwachting is dan ook dat Blauw-Zwart snel terugkeert met een verbeterde aanbieding.

Wint Club Brugge haar volgende wedstrijd? Maak een account aan bij Unibet.be, ontvang 80 euro gratis en win forse bedragen!

Gerucht Dit bericht is gebaseerd op bronnen waarvan niet kan worden bepaald of ze betrouwbaar zijn.
VoetbalNieuws.be wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en bediscussieer het bericht met plezier, maar neem het nieuws wel met een korreltje zout.

Meer foto's