'AZ richt vizier op Anderlecht en wil financiële inspanning doen'

'AZ richt vizier op Anderlecht en wil financiële inspanning doen'
21 April 2017 06:24
© PhotoNews

Nu de Europa League erop zit, kan RSC Anderlecht zich volledig focussen op de titelstrijd in eigen land. Manager Herman Van Holsbeeck en co zijn ondertussen al bezig met de voorbereidingen op een razend drukke zomermercato. Er moet onder andere een oplossing gevonden worden voor een pak verhuurde spelers.

Zo ook voor doelman Davy Roef. Volgens Het Nieuwsblad wil de 23-jarige doelman definitief vertrekken nu René Weiler zijn contract verlengd heeft en zijn kansen op korte termijn dus beperkt zijn. Het AZ Alkmaar van ex-coach John van den Brom, die goede banden onderhoud met RSCA-keeperstrainer Max de Jong, is alvast geïnteresseerd om hem over te nemen.

De huidige nummer zes uit de Eredivisie zou zelfs bereid zijn een financiële inspanning te doen om Roef naar Alkmaar te halen. Ook een verlengd verblijf bij Deportivo La Coruna zou een optie zijn, maar daar komt hij nu al amper aan de bak.

  Met €0.10 op je Unibet-account kan je álle wedstrijden van de Jupiler Pro League LIVE en LEGAAL kijken!

Gerucht Dit bericht is gebaseerd op bronnen waarvan niet kan worden bepaald of ze betrouwbaar zijn.
VoetbalNieuws.be wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en bediscussieer het bericht met plezier, maar neem het nieuws wel met een korreltje zout.

Meer foto's