‘Spurs willen uitpakken met Bayern-ster’

‘Spurs willen uitpakken met Bayern-ster’
20 April 2017 23:45
© PhotoNews

Tottenham Hotspur is de laatste weken weer wat ingelopen op Chelsea. Vier punten scheiden beide teams nog. The Spurs lijken dan ook nog de enige kandidaat om The Blues van de titel te houden. Maar ze kijken ook al verder naar volgend seizoen.

'Anderlecht leidt de dans om winger sensatieclub Leipzig'
'Deze club plukt Mata mogelijk weg voor de neus van Anderlecht'

Volgens The Daily Mail zouden ze bij Tottenham hun kern voor volgend seizoen maar wat graag versterken. Dit vooral in het opzicht om ook in Europa mee te kunnen dingen naar de prijzen. En daarvoor zetten ze hoog in. Naar verluidt zouden ze namelijk deze zomer een poging willen ondernemen om Douglas Costa weg te kapen bij Bayern Munchen.

De Braziliaanse aanvallende middenvelder kwam twee seizoenen geleden over van Shakhtar Donetsk. Onder Guardiola was Costa haast zeker van een basisplaats. Dat is nu onder Ancelotti echter een pak minder het geval en liet hij dan ook al verstaan niet weigerachtig te staan tegenover een transfer.

Wint Tottenham Hotspur haar volgende wedstrijd? Maak een account aan bij Unibet.be, ontvang 80 euro gratis en win forse bedragen!

Meer foto's