‘Sterkhouder Anderlecht trekt onder deze voorwaarde naar PL’

‘Sterkhouder Anderlecht trekt onder deze voorwaarde naar PL’
20 April 2017 23:15
© PhotoNews

Anderlecht werkt vanavond tegen Man Utd op Old Trafford zijn terugwedstrijd in de kwartfinales van de Europa League af. Een duel in Engeland dus. Mogelijk volgen er de komende jaren wel meer duels over het kanaal voor enkele Anderlecht-spelers.

Zoals Kara Mbodj bijvoorbeeld. De Senegalees kon afgelopen winter al de overstap maken naar Crystal Palace. Zij zouden naar verluidt op de laatste dag van de transferperiode 10 miljoen euro hebben geboden. Anderlecht weigerde echter toen alle medewerking. Het beloonde Kara met een nieuw contract, maar met de belofte dat hij deze zomer wél mag vertrekken onder bepaalde condities.

Engelse media zijn er alvast van overtuigd dat de interesse van Crystal Palace allesbehalve verdwenen is. Volgens hen is er wel één voorwaarde of ze opnieuw voor hem zullen gaan deze zomer. In de plaats van Kara kwam deze winter Sakho namelijk over op huurbasis van Liverpool. Hij doet het bij The Eagles meer dan behoorlijk. Zij zouden hem dan ook permanent aan de club willen binden. Maar dit wordt naar verluidt haast onmogelijk. In dat geval is Kara opnieuw doel nummer één.

KIJK en WED live op de Pro League bij Unibet TV!   


Meer foto's