Dropt Anderlecht Faes en Iseka bij deze vreemde club?

Dropt Anderlecht Faes en Iseka bij deze vreemde club?
20 April 2017 20:53
© PhotoNews

Onder impuls van René Weiler werd afgelopen zomer met de grove borstel door de spelerskern van RSC Anderlecht gegaan. Een aantal vaste waarden moesten definitief vertrekken, verschillende youngsters werden dan weer elders op huurbasis gestald. Aaron Leya Iseka bijvoorbeeld, mocht bij Olympique Marseille verder gaan rijpen.

En in de wintermercato werd ook defensief talent Wout Faes verhuurd, die ging ervaring opdoen bij sc Heerenveen. Maar geen van beide jeugd-internationals liet een blijvende indruk achter en keren na het seizoen wellicht terug naar Neerpede. De kans is groot dat RSCA hen dan meteen opnieuw zal verhuren en dat mogelijk aan een opvallende club.

Paars-Wit heeft immers een samenwerkingsverband met SSC Venezia. De Italiaanse club van coach Filipo Inzaghi promoveerde in het seizoen en mag vanaf komende zomer dus aantreden in de Serie B. Om zich op relatief goedkope wijze te versterken zou het beroep op de samenwerking met de Brusselaars en twee spelers huren.

Het Italiaanse medium Triveneto Goal suggereert dat het wel eens om Iseka en Faes zou kunnen gaan. Sportief zou dit niet de grootste uitdaging zijn, maar de 19-jarige spits en de enkele maanden jongere verdediger zouden er wel zeker zijn van de nodige speelminuten.

KIJK en WED live op de Pro League bij Unibet TV!   


Gerucht Dit bericht is gebaseerd op bronnen waarvan niet kan worden bepaald of ze betrouwbaar zijn.
VoetbalNieuws.be wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en bediscussieer het bericht met plezier, maar neem het nieuws wel met een korreltje zout.

Meer foto's