Nieuwe domper: 'Transferkansen Vermaelen krijgen stevige deuk'

Nieuwe domper: 'Transferkansen Vermaelen krijgen stevige deuk'
20 April 2017 20:37
© PhotoNews

Na een uitstekend EK leek Thomas Vermaelen helemaal klaar om zijn carrière te herlanceren, des te meer toen hij bij AS Roma een nieuwe kans kreeg om zich te bewijzen. Maar wederom sloeg het noodlot toe en stond de verdediger meermaals aan de kant met blessures. En nu krijgt hij opnieuw te maken met een tegenvaller.

Volgens het bekende Tuttomercatoweb is Roma immers niet van plan om de aankoopoptie in zijn huurovereenkomst te lichten. Die bedraagt weliswaar slechts acht miljoen euro, maar de Romeinen zijn onvoldoende overtuigd. Omdat ook FC Barcelona wellicht niet meer op hem rekent zal hij komende zomer dus opnieuw op zoek moeten naar een nieuwe club.

Al mag Vermaelen nog een beetje hoop koesteren. Verschillende verdedigers van Roma, met name Kostas Manolas en Antonio Rüdiger, worden immers nadrukkelijk gelinkt aan een transfer. Als de club voldoende kan verdienen aan hen, zou ze de optie op Vermaelen terug in overweging nemen. Maar dan moet hij in de komende weken wel bewijzen dat hij voor een langere periode een bepaald niveau kan halen én vooral fit kan blijven.

  Met €0.10 op je Unibet-account kan je álle wedstrijden van de Jupiler Pro League LIVE en LEGAAL kijken!

Gerucht Dit bericht is gebaseerd op bronnen waarvan niet kan worden bepaald of ze betrouwbaar zijn.
VoetbalNieuws.be wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en bediscussieer het bericht met plezier, maar neem het nieuws wel met een korreltje zout.

Meer foto's