UPDATE: 'Club Brugge nog lang thuis in transferdossier'

UPDATE: 'Club Brugge nog lang thuis in transferdossier'
20 April 2017 19:24
© PhotoNews

Club Brugge heeft met German Mera (Deportivo Cali) en Elton Acolatse (Westerlo) al twee transfers afgerond voor volgend seizoen. Ook een derde aanwinst staat op het punt om te tekenen in het Jan Breydelstadion.

Club verliest na dit seizoen wellicht Stefano Denswil én Björn Engels en dus mag er naast Mera nog een centrale verdediger bij. Volgens Het Laatste Nieuws moet dat Erhan Masovic worden. Club zou al in vergevorderde onderhandelingen zijn met de 18-jarige Serviër.

Masovic, die ook op het middenveld uit de voeten kan, zou overkomen van Cukaricki, waarvoor hij dit seizoen 23 competitiewedstrijden speelde. Hij komt ook uit voor de Servische nationale ploeg U19. Club Brugge zou 500.000 euro betalen voor de youngster, die nog een contract tot 2018 heeft bij zijn ploeg.

UPDATE 19u24
Club Brugge is dan toch nog niet thuis in het transferdossier van Masovic. Tegenover het Servische Mozzart Sport bevestigde Cukaricki Belgrado dat er met Blauw-Zwart onderhandeld wordt, maar de club ontkent dat er al concrete aanbiedingen zijn binnengekomen.

Bovendien staat nog lang niet vast dat Masovic wel voor een avontuur in de Jupiler Pro League zal kiezen. Hij zou immers ook kunnen rekenen op interesse uit Spanje, Italië en Duitsland. Nog heel wat werk dus voor Vincent Mannaert en co ...

KIJK en WED live op de Pro League bij Unibet TV!   


Gerucht Dit bericht is gebaseerd op bronnen waarvan niet kan worden bepaald of ze betrouwbaar zijn.
VoetbalNieuws.be wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en bediscussieer het bericht met plezier, maar neem het nieuws wel met een korreltje zout.

Meer foto's