Mignolet verklaart waarom sterspeler van Celta faalde bij Liverpool

Mignolet verklaart waarom sterspeler van Celta faalde bij Liverpool
20 April 2017 15:15
© PhotoNews

Simon Mignolet had bij Liverpool Iago Aspas als ploegmaat, maar de Spaanse aanvaller faalde bij de Engelse topclub. Bij Celta de Vigo kon de tegenstander van KRC Genk zich wel helemaal doorzetten.

'Na Dury grijpt Club Brugge ook naast deze trainer''
Antwerp houdt grote kuis: ‘Deze spelers mogen beschikken’

"Hij heeft het in eigen land onlangs geschopt tot Spaans international. Aspas heeft twee goeie voeten, heeft een neus voor goals en schuwt het harde labeur niet. Hij verdedigt heel goed mee. Op training was hij één van de beteren. Maar hij had één handicap: zijn postuur, zijn lichte carrosserie", zegt hij in Het Belang van Limburg.

"Als spits was hij niet gemaakt voor de wekelijkse strijd tegen twee beren als Vincent Kompany. Als flankspeler kreeg hij meer ruimte, maar hij miste de pure snelheid om een verdediger te passeren. Bovendien had hij intern heel wat concurrentie. Denk maar aan Coutinho, Suarez en Sturridge. Kortom, de Premier League was niets voor hem. Hij is gemaakt voor de lichtvoetigere Primera Division."

Wint Liverpool haar volgende wedstrijd? Maak een account aan bij Unibet.be, ontvang 80 euro gratis en win forse bedragen!

Meer foto's