Halve finale voor Genk en/of RSCA? Bookmaker schat kansen in

Halve finale voor Genk en/of RSCA? Bookmaker schat kansen in
20 April 2017 12:15
© PhotoNews

April is doorgaans een topmaand in het voetbal, met cruciale duels zowel in het binnen- als buitenland. Bovendien staan er ook heel wat andere, fraaie sportevenement op het programma in de komende weken. Daarom pakt Unibet.be uit met een promotieactie van formaat!

Zo wordt gedurende de rest van de maand een heus betting-tornooi afgewerkt. Voor elke live-weddenschap in april, maak je kans op mooie prijzen. Hoe meer winnende weddenschappen jij plaatst, hoe hoger jouw plek op het leaderboard, en hoe groter jouw prijs. De winnaar gaat ervandoor met de hoofdprijs van €20.000 cash. In totaal vallen 2000 spelers in de prijzen, iedereen maakt dus kans om te winnen!

Meer info en voorwaardes over deze actie, die loopt tot en met 30 april, vind je via deze link. Ook de Europa League-wedstrijden van donderdagavond komen hiervoor in aanmerking en daarin twee Belgische ploegen die een gooi doen naar de halve finale.

GENK ALS OUTSIDER, SLECHT NIEUWS VOOR RSCA

De bookmakers van Unibet.be geven KRC Genk gezien het thuisvoordeel en de uitslag in Vigo alvast de grootste kans op het behalen van de volgende ronde. Genk dat de volgende ronde haalt staat aan een quotering van 2.86, Celta de Vigo kan je slechts 1.43 maal je inzet opleveren.

Voor RSC Anderlecht ziet de situatie er een pak somberder uit. Een stunt van Paars-Wit op Old Trafford en uitschakeling van United levert je maar liefst 7.63 maal je inzet op. De Mancunians die de volgende ronde halen, staat een magere quotering van 1.09.De wedstrijdquoteringen:VoetbalNieuws is er zich van bewust dat de quotes nog vlak voor de wedstrijd verlaagd of verhoogd kunnen worden door Unibet. Hierdoor kunnen de quotes eventueel niet correct zijn. VoetbalNieuws is niet verantwoordelijk voor uw gemaakte verliezen, mochten deze voorspellingen niet correct zijn.

  Met €0.10 op je Unibet-account kan je álle wedstrijden van de Jupiler Pro League LIVE en LEGAAL kijken!

Meer foto's