Anderlecht grote winnaar van Engels transferduel?

Anderlecht grote winnaar van Engels transferduel?
20 April 2017 11:23
© PhotoNews

Binnen de club primeert nog steeds de titel, maar voor een aantal spelers van RSC Anderlecht wordt de wedstrijd van donderdag in Manchester minstens even belangrijk. Verschillende sterkhouders mikken immers op een zomerse toptransfer. En de partij op Old Trafford wordt ongetwijfeld bijgewoond door een legertje aan Europese scouts.

Zeker Kara Mbodj zal, net zoals in de heenwedstrijd, willen uitblinken, de Senegalees mikt namelijk op een avontuur in de Premier League. Die kans kreeg hij afgelopen winter al, maar RSCA wou hem niet laten gaan en stuurde onder andere Leicester City en Crystal Palace wandelen. Kara kreeg toen wel de belofte dat de club zal meewerken aan een zomerse transfer.

Volgens The Croydon Advertiser zullen de twee bovengenoemde clubs in juli opnieuw alvast een nieuwe poging wagen en dat lijkt vooral Anderlecht goed uit te komen. Het Engels duel kan er immers voor zorgen dat de transferprijs wordt opgetrokken en zo kan Paars-Wit toch nog een mooie som vangen voor de verdediger, die in 2015 voor zo'n 4 miljoen euro van KRC Genk werd overgenomen.

KIJK en WED live op de Pro League bij Unibet TV!   


Gerucht Dit bericht is gebaseerd op bronnen waarvan niet kan worden bepaald of ze betrouwbaar zijn.
VoetbalNieuws.be wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en bediscussieer het bericht met plezier, maar neem het nieuws wel met een korreltje zout.

Meer foto's