Celta-ster Aspas gecharmeerd door twee Genkies

Celta-ster Aspas gecharmeerd door twee Genkies
20 April 2017 10:51
© PhotoNews

KRC Genk heeft een goede kans op het bereiken van de halve finale van de Europa League, maar dan moet het donderdagavond om te beginnen Celta de Vigo het scoren zien te beletten. En dus wordt het vooral zaak om Iago Aspas af te houden. De Spaanse international is de absolute vedette van Celta.

De aanvaller heeft alvast heel veel vertrouwen in deze partij en kan de halve finale al ruiken. "Ik geef toe dat dit één van de belangrijkste wedstrijden is uit mijn loopbaan. Maar dat maakt me niet extra nerveus. Ik ga stilaan naar de 30, heb al een fraai palmares. Dan maak je je niet meer zo snel druk", werd hij geciteerd door Het Belang van Limburg.

Al is Aspas ook op zijn hoede voor de Limburgers, voor twee spelers in het bijzonder zelfs. "We hebben een aantal matchen van Genk gezien op video. Daaruit blijkt dat zij een aantal uitstekende spelers hebben. Ik denk in eerste instantie aan Pozuelo. Maar in de heenmatch maakte vooral Trossard veel indruk op mij." Een compliment dat kan tellen voor de generaal en kwieke flankaanvaller van Genk.

  Met €0.10 op je Unibet-account kan je álle wedstrijden van de Jupiler Pro League LIVE en LEGAAL kijken!

Meer foto's