De Condé: "Zoals tegen Real Madrid, Valencia, Chelsea en Leverkusen"

De Condé:
20 April 2017 09:45
© PhotoNews

Ongeveer heel Limburg kijkt uit naar KRC Genk-Celta de Vigo. Er staat immers niet alle jaren een Europese halve finale op het programma en ook bij Dimitri De Condé kriebelt het.

"Na veel hard werk, kunnen ze zich weer vereenzelvigen met hun team. KRC Genk staat weer voor aanvallend, attractief voetbal. En voor winnen, iets wat voor mijzelf erg belangrijk is in een clubcultuur. Ook voor onze coach, ik hoorde hem na de 3-2 in Vigo graag zeggen dat hij nooit tevreden kan zijn met een nederlaag. Dit mag daarom geen eindpunt zijn, slechts het begin. Wij zijn bescheiden, maar ambitieus. Dat moeten we ook op het veld tonen", zegt hij in Het Belang van Limburg.

Hij hoopt op een topavond, al is Celta sterk op verplaatsing. "En toch willen we hen aan den lijven laten ondervinden dat het kan spoken in Genk. Zoals we al vaker getoond hebben in Europa. Dat moesten in de Champions League zelfs teams als Real Madrid, Valencia, Chelsea en Leverkusen ervaren. Hun bestuurders waren vaak vol lof over de beleving hier. Hopelijk kunnen we er weer zo’n legendarische avond van maken."

KIJK en WED live op de Pro League bij Unibet TV!   


Meer foto's

Meer over