'Lukaku en Everton in de clinch over volgende bestemming'

'Lukaku en Everton in de clinch over volgende bestemming'
20 April 2017 08:32
© PhotoNews

Romelu Lukaku vindt het stilaan tijd om aan zijn palmares te werken en wil daarom Everton verlaten voor een club waar hij prijzen kan winnen. Alleen dreigt de club nogal dwars te gaan liggen. En dan gaat het niet alleen over het torenhoge prijskaartje van 118 miljoen euro dat Everton op het hoofd van Lukaku gekleefd heeft.

Het is een publiek geheim dat Lukaku droomt van een terugkeer naar Chelsea, maar volgens The Sun wil Everton geen zaken doen met de Blues. Er heerst nog altijd een vete tussen de twee clubs na de transfersoap rond John Stones vorige zomer. Everton was toen niet blij met de handelswijze van Chelsea in het dossier en verkocht de verdediger aan Manchester City.

De Toffees willen Lukaku uiteraard liefst houden, maar als ze hem toch verkopen, doen ze dat liefst aan Manchester United. Maar dat zou Lukaku zelf dan weer niet echt zien zitten. Hij heeft zijn twijfels over een nieuwe samenwerking met José Mourinho, nadat de Portugees hem bij Chelsea geen kansen gaf.

KIJK en WED live op de Pro League bij Unibet TV!   


Gerucht Dit bericht is gebaseerd op bronnen waarvan niet kan worden bepaald of ze betrouwbaar zijn.
VoetbalNieuws.be wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en bediscussieer het bericht met plezier, maar neem het nieuws wel met een korreltje zout.

Meer foto's