'KV Kortrijk vindt ook trainerskandidaat in Oostende'

'KV Kortrijk vindt ook trainerskandidaat in Oostende'
20 April 2017 06:36
© PhotoNews

Officieel communiceerde de club nog niets, maar toch is iedereen er zeker van dat Karim Belhocine na dit seizoen zal moeten vertrekken bij KV Kortrijk. De zoektocht naar een opvolger is zelfs al volop aan de gang en lijkt bijna afgerond te zijn.

Het Laatste Nieuws weet zelfs zeker dat Yannis Anastasiou volgend seizoen aan het roer zal staan in het Guldensporenstadion. De Griek, nu nog aan de slag bij Roda JC, tekent volgens hen voor twee jaar. Het Nieuwsblad spreekt die informatie echter tegen. Zij vernamen uit de entourage van Anastasiou dat er nog geen akkoord is.

Ondertussen ziet de krant nog een topkandidaat opduiken in Kortrijk: Adnan Custovic. De assistent van Yves Vanderhaeghe zou alvast geïnteresseerd om als hoofdcoach terug te keren naar Kortrijk. Ook bij de rest van de staf van KVO zou Kortrijk trouwens gepolst hebben voor een terugkeer.

Naast Anastasiou en Custovic viel de voorbije weken ook de naam van Philippe Clement in Kortrijk, maar met hem werd er volgens HNB nog niet gepraat. De strijd zou dan ook tussen die eerste twee gaan.

KIJK en WED live op de Pro League bij Unibet TV!   


Meer foto's