De Condé komt met nieuws over Pozuelo, Malinovskyi, Boëtius, Ryan

De Condé komt met nieuws over Pozuelo, Malinovskyi, Boëtius, Ryan
20 April 2017 06:27
© PhotoNews

KRC Genk is de laatste maanden goed op dreef en kan straks de halve finale van de Europa League halen. In Limburg zijn ze dan ook tevreden over hun spelersgroep en willen ze die zoveel mogelijk samenhouden.

In Het Nieuwsblad komt technisch directeur Dimitri de Condé met een update over enkele dossiers. Zo laat hij weten dat er binnenkort nieuwe gesprekken met Alejandro Pozuelo op het programma staan. "Pozuelo ligt nog twee jaar vast, maar we willen zijn contract openbreken", klinkt het.

Ook over de huurlingen brengt hij nieuws. "Het lichten van de optie van Malinovskyi voor 10 juni is slechts een technische aangelegenheid. Die beslissing is al langer genomen, hij wil ook echt doorgroeien in deze club. Het verdict voor Boëtius is nog niet gevallen, ook daar zijn we zelf aan zet en hebben we tijd tot na het seizoen."

"De interesse in andere basisspelers houden we af. Ik zie maar één moeilijk verhaal: wat betreft Ryan hebben we de sleutel niet in handen. Er is geen optie bij zijn huur. Hopelijk doet een nieuwe topprestatie in Europa hem nadenken over een langer verblijf."

  Met €0.10 op je Unibet-account kan je álle wedstrijden van de Jupiler Pro League LIVE en LEGAAL kijken!

Meer foto's