VN EXCLUSIEF "Waarom niet stunten tegen Manchester United?"

VN EXCLUSIEF
13 April 2017 15:00
© PhotoNews

RSC Anderlecht ontmoet met Manchester United een serieuze klepper in de 1/4 finales van de Europa League. In de Premier League en de Championship spelen heel wat ex-spelers van Anderlecht en wij gingen ons oor te luister leggen bij één van hen.

Maxime Colin speelt voor Brentford en kent het Engelse voetbal maar al te goed. De Franse rechtsachter vindt dat een stunt mogelijk is. "Anderlecht kent tot dusver een zeer goed seizoen en je voelt dat ze als een hecht team voetballen, iedere speler vecht voor zijn ploegmaat en daardoor halen ze goede resultaten. Man Utd uitschakelen zou een fameuze stunt zijn, maar in het voetbal is alles mogelijk."

Respect voor Anderlecht
In Engeland kijken ze niet neer op Anderlecht. "Iedereen kent Anderlecht in Engeland, want het is een club met een zeer rijke historie. Man Utd heeft van de Europa League echter een prioriteit gemaakt en dat maakt het moeilijker voor Anderlecht en uiteraard zijn de Engelsen de grote favoriet."

"Het is een zeer sterk team, met op elke positie een topspeler. Ik denk dat Anderlecht vooral goed moet verdedigen in blok en dan zal het niet makkelijk worden om er tegen te scoren. En waarom kunnen ze uit die organisatie dan niet verrassen? Allez Anderlecht!", knipoogt de ex-speler van de Brusselaars.
KIJK en WED live op de Pro League bij Unibet TV!   


Meer foto's