Martinez staat voor uitdaging door forfait Hazard: "2 à 3 opties"

Martinez staat voor uitdaging door forfait Hazard:
20 Maart 2017 23:00
© PhotoNews

Het zat er al enkele dagen aan te komen, maar maandag werd het ook officieel bevestigd door Roberto Martinez: de Rode Duivels zullen het de komende wedstrijden zonder Eden Hazard moeten doen. Martinez verliest zo zijn aanvoerder én één van zijn sleutelpionnen.

'Transferboodschap Anderlecht boezemt concurrentie angst in'
AA Gent blijft groeien: Louwagie verklapt het waanzinnige budget

Griekenland wordt voor de bondscoach dan ook een uitdaging. "Ik heb wel een idee hoe ik wil spelen, maar voor de concrete uitwerking weeg ik nog twee à drie opties af. Het klopt dat de laatste matchen van Eden in het nationale shirt erg goed waren, maar dat waren die van Mertens en Lukaku ook. We vinden wel een oplossing. Het komt er nu op aan flexibel te zijn. We kunnen ook van systeem veranderen", stelt de bondscoach bij Het Laatste Nieuws.

Ook voor de aanvoerdersband moet Martinez op zoek naar een oplossing. "Wie dat wordt, kan ik nog niet zeggen. Zowel Courtois, Vertonghen, Alderweireld, Vermaelen als De Bruyne komen in aanmerking."

Wint Rode Duivels haar volgende wedstrijd? Maak een account aan bij Unibet.be, ontvang 80 euro gratis en win forse bedragen!

Meer foto's

Meer over