OHL dan toch niet in Chinese handen? "Alternatief met lokale verankering"

OHL dan toch niet in Chinese handen?
20 Maart 2017 21:17
© PhotoNews

In 1B is de concurrentie sinds dit seizoen moordend en dus nemen heel wat clubs hun toevlucht tot buitenlandse investeerders om mee te kunnen. Ook OH Leuven zou in buitenlandse handen kunnen vallen, want de club meldde een tijd terug dat er een princiepsakkoord is met een Chinese groep. Maar nu is er een tegenbod.

Dat meldt OHL of Dreef., dat gewag maakt van een alternatief met sterke lokale verankering. "We zijn erin geslaagd meerdere Vlaamse ondernemers en investeerders bij elkaar te brengen. Zij hebben zich principieel akkoord verklaard om samen te werken voor de overname van de club", klinkt het bij hen.

"De commitments die ons werden toegezegd garanderen de ernst van dit bod, dat deze week wordt gefinaliseerd. De invalshoeken van ons bod blijven volledig trouw aan de originele uitgangspunten die de fusieclub zoveel jaren geleden heeft vastgelegd. Met een doelgroepgericht community-beleid en het verder uitbouwen van een kwalitatieve jeugdopleiding willen wij de continuïteit van de club verzekeren."

"Beter nog, dit bod verstevigt volgens ons de basis waarop de club in de toekomst verder uitgebouwd kan worden, zonder het beleid in buitenlandse handen te geven en met de ambitie een vaste stek in de top 12 van het Belgische voetbal te verwerven."

KIJK en WED live op de Pro League bij Unibet TV!   


Meer foto's

Meer over