‘Engelse clubs willen Bayern Munchen een hak zetten’

‘Engelse clubs willen Bayern Munchen een hak zetten’
20 Maart 2017 19:35
© PhotoNews

Bayern Munchen is ook dit jaar weer één van de favorieten om de Champions League te winnen. In de achtste finale veegden de Duitsers nog de vloer aan met Arsenal. De kern van Bayern krioelt dan ook van het talent.

Één van die talenten is Kingsley Coman. Hij wordt voorlopig wel nog gehuurd van Juventus. Aan die periode van twee seizoenen komt binnenkort een eind. Bayern liet wel al verstaan de aankoopclausule van zo’n 20 miljoen euro straks te willen activeren. Maar volgens het Engelse medium The Daily Star willen Chelsea en Man City de Duitsers de loef afsteken.

Ze zouden zelfs respectievelijk al een bod hebben gedaan van 60 miljoen euro en 50 miljoen euro. Bayern lijkt dus meer te zullen moeten betalen dan de aankoopclausule in het contract van Coman, daar zijn moederclub Juventus vanzelfsprekend zo veel mogelijk munt wil slaan uit zijn toptalent.

KIJK en WED live op de Pro League bij Unibet TV!   


Gerucht Dit bericht is gebaseerd op bronnen waarvan niet kan worden bepaald of ze betrouwbaar zijn.
VoetbalNieuws.be wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en bediscussieer het bericht met plezier, maar neem het nieuws wel met een korreltje zout.

Meer foto's